Almás-Fahéjas zabpelyhes keksz

Összetevők: zabpehely 40% graham liszt, zabkorpa, búzaliszt, növényi zsír (pálma, kókusz),cukor, liofilizált alma, almarost, fahéj, tojásfehérjepor, szódabikarbóna, víz ,só

Nyomokban mogyorót és dióféléket tartalmazhat. Allergén anyagok: a termék búzát, glutént, tojásfehérjét tartalmaz.

Energia 100 grammra átszámítva: 336Kcal/ 1406.kJ
Fehérje gramm: 7,9g
zsı́r gramm: 11,8g
Szénhidrát:48,8g

Almás-Fahéjas zabpelyhes keksz

1 872 Ft

Az almaevőknél fél év alatt mintegy 23 százalékkal csökkent a szervezetben az LDL-koleszterin “rossz koleszterinként” szintje.A napi almafogyasztás emellett a zsír-hidroperoxidok és a C-reaktív proteinek szintjét is csökkentette.A HDL-koleszterin (azaz a „jó koleszterin”) mennyiségét 4 százalékkal növelte.A szárított almával járó napi plusz 240 kalória bevitele egyik nőnél sem vezetett súlygyarapodáshoz, sőt: a kísérletben résztvevők tömege átlagosan 1,6 kilogrammal csökkent az egyéves időtartam alatt. Ebben alighanem az almában rejlő pektin játszik kiemelt szerepet, amely telítettség-érzést okoz a gyümölcs elfogyasztását követően.

Holland és skót orvosok által végzett kutatási eredmény szerint, terhesség alatt a rendszeres alma fogyasztás csökkenti a gyermekben az asztma kialakulását. A tanulmányban több mint 1200 gyermeket figyeltek meg. Végigkövették a terhesség alatt az édesanya táplálkozási szokásait, majd kérdőívek segítségével és orvosi vizsgálatokkal ellenőrizték a gyerekek egészségi állapotát. Végül megállapították, hogy azon anyák, akik a várandósság ideje alatt rendszeresen almát fogyasztottak születendő gyermekükben csökkent az asztma kialakulásának kockázata.

A londoni Szív- és Tüdőgyógyász Társaság egy vizsgálatban arra a felismerésre jutottak, hogy azokban a gyerekekben, akik naponta legalább egyszer ittak 100 százalékos almalevet, 47 százalékkal csökkent az asztmás roham előfordulása, szemben azokkal, akik 1 hónapban csak egyszer vagy ennél is kevesebbszer fogyasztották azt. Ezt az eredményt annak tulajdonították, hogy az almalé magasabb koncentrációban tartalmazza az antioxidánsokat, mint az egész gyümölcs.

A fahéj kis mennyiségben, helyesen fogyasztva, az ételbe keverve jó hatással van az emésztőszervekre, a szív- és érrendszerre, valamint a vércukorszintre is. A londoni Imperial College kutatóinak eredményei szerint napi két gramm fahéj két hónapon át tartó fogyasztása csökkenti a II. típusú cukorbetegek HbA1c szintjét, illetve a magas vérnyomást.

Hasonló termékek

Narancsos zabpelyhes keksz

Összetevők: zabpehely 40%, búzaliszt, növényi zsír (pálma, kókusz),cukor, tojáspor, kandírozott narancshéj, vaníliacukor, szódabikarbóna, víz ,só

Nyomokban ...

1 872 Ft

Kókuszos csokis zabpelyhes keksz

Cookie rostos kókusszal és csokoládé darabokkal.Tökéletes elcsábulás egészséges zabpehellyel
10 darabos gyűjtő diszplaydoboz.
Összetevők: zabpehely (40%, búzaliszt, ...

1 872 Ft

Csokis zabpelyhes keksz

Tökéletes elcsábulás egészséges zabpehellyel, prémium alapanyagokkal.
10 darabos gyűjtő diszplaydoboz.
Összetevők: zabpehely 40%, búzaliszt, növényi (pálma, kókusz) zsír, ...

1 872 Ft

Citromos zabpelyhes keksz

Összetevők: zabpehely 40%, búzaliszt, növényi zsír (kókusz, pálma) ,cukor, tojáspor, kandírozott citromhéj, vaníliacukor, szódabikarbóna, víz ,só

Nyomokban ...

1 872 Ft

Almás-Fahéjas zabpelyhes keksz

Összetevők: zabpehely 40% graham liszt, zabkorpa, búzaliszt, növényi zsír (pálma, kókusz),cukor, liofilizált alma, almarost, fahéj, tojásfehérjepor, szódabikarbóna, víz ...

1 872 Ft

Banános-Csokis zabpelyhes keksz.

Összetevők:zabpehely 40% búzaliszt, növényi zsír, (pálma-kókusz)cukor, búzakeményítő csokicsepp,(kakaómassza, kakaóvaj, szójalecitin) tejsavópor, banánpor, ...

1 872 Ft